Inventions related Questions

DoThe Best
By DoThe Best October 7, 2015 14:06

1. Who invented Internal Combustion Engine?

A.Roger Bacon
B.Karl Benz
C.Dr. Alan M. Turing
D.Otto

Answer: Option B

2. When was Monopoly created?

A.1940s
B.1930s
C.1920s
D.1950s

Answer: Option D

3. The initials JCB on earth-moving equipment are those of the founder of the company that makes it. What is his name?

A.John Christopher Ballantyne
B.Joseph Cyril Bamford
C.John Christopher Baxter
D.Jack Croxford Baker

Answer: Option B

4. What treat was invented by 11-year-old Frank Epperson in 1905?

A.Popsicle
B.Banana split
C.Cotton candy
D.Cracker Jacks

Answer: Option A

5. When was Milk Tray first introduced?

A.1915
B.1934
C.1923
D.1942

Answer: Option D

6. When was the toothbrush invented?

A.1770
B.1765
C.1790
D.1742

Answer: Option D

7. What item of apparel was invented by Ellery Chun, a Hawaiian clothing merchant, in 1931?

A.String bikini
B.Muumuu
C.Aloha shirt
D.Capri pants

Answer: Option D

8. Who invented Fountain Pen?

A.John J. Loud
B.Sir Frank Whittle
C.Lewis E. Waterman
D.Kirkpatrick Macmillan

Answer: Option A

9. What piece of clothing was invented by French fashion designer Louis Reard in 1946?

A.Zoot suit
B.Mini-skirt
C.Bikini
D.Tank top

Answer: Option B

10. In which year was MIDI introduced?

A.1987
B.1983
C.1973
D.1977

Answer: Option A

DoThe Best
By DoThe Best October 7, 2015 14:06
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<

thirteen + nineteen =